Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Categories
portfolio
Uncategorized

Staantribune voetbalboek van het jaar 2020

Helaas is mijn boek Achter de Hekken niet in de Top 3 gekomen voor de prijs Staantribune voetbalboek van het jaar 2020. Toch ben ik trots op de nominatie en dank ik alle stemmers voor hun stem.

Binnenkort kom ik met groot en leuk nieuws! Gewoon mijn social media kanalen in de gaten houden!

Deze boeken zijn in de top 3 terechtgekomen: 50 jaar FC Utrecht (Hugo Verkley), Cupkoorts de bekerwinst van FC Groningen (Robert Visscher) en Sjaak Polak – Even serieus (Rick van Leeuwen) De winnaar wordt maandag 19 april vanaf 20.30 uur bekend gemaakt via het YouTube-kanaal van Staantribune: www.youtube.com/c/StaantribuneMagazine

Uiteraard is Achter de Hekken nog te koop via www.johansepers.nl of www.bol. com.