Na een tijdlang de website op onderhoud te hebben gehad. Is de dag nu aangebroken dat de website weer helemaal online gaat.

JCS Fotografie

JCS Fotogragie is een onderdeel geworden van JCS Sports Stats. Ieder weekend ga ik op pad om de leukste plaatjes te schieten bij voornamelijk amateurwedstrijden. Mijn foto’s schiet ik met een Canon EOS 90D en een Canon EOS 500 D. Meestal bij de standaardelftallen (‘het eerste’), maar ook lagere teams kunnen mij inhuren om van hun kelderklasse wedstrijden een mooie reportage te maken.

JCS Fotografie en Oypo

Alle foto’s zijn te bestellen via Oypo. Oypo is een bedrijf dat de complete verzorging doet voor de verkoop van foto’s. Deze tool is geheel in deze website geintegreerd en te vinden op de pagina fotografie. Daar staan foto’s die te bestellen zijn. U rekent af bij Oypo en zij verzorgen dan verder het gehele proces van afdrukken tot en met verzenden.

Contact JCS Fotografie

Het is eenvoudig om contact te zoeken als je een wedstrijd wil laten fotograferen. JCS Fotografie zal dan een offerte op maat maken. Contact via johan.sepers@gmail.com of via het formulier op deze website.